1475508429_flag_of_united_kingdom1475508510_flag_of_polandEltete Italia1475508497_flag_of_germany1475508432_flag_of_france

Dodatak Push-Pull

Dodatak Push-Pull omogućuje rukovanje listovima Slip Sheet

Dodatak Push-Pull manipulira listovima Slip Sheet

Dodatak Push-Pull osmišljen je upravo za rukovanje listovima Slip Sheet. Dodatak koristi hidrauličnu funkciju za manipuliranje hidrauličnom pločom i hvataljkom. Jednostavno ga je montirati na svaki standardni viličar te je certificiran prema normi ISO 9001. Maksimalni nosivi kapacitet iznosi 1,5 tona.

Nabavite cijene Slip Sheet

Rokovanje s Push Pull priključkom

Push-Pull zamjenjuje standardne vilice te je spojen na viličar hidrauličnom cijevi. Kada dodatak namontirate, viličar je spreman za rukovanje listovima Slip Sheet. Hidraulična ploča i njezina hvataljka izbacuju se kako bi se uhvatili za utore na listu Slip Sheet. Hidraulična ploča povlači Slip Sheet na vilice, i to je sve. Viličar je jednostavno natovaren i robu je moguće premjestiti. Istovar funkcionira na isti način. Hidraulična ploča gura Slip Sheet u spremnik ili kamion i riješeno je – spremno za dostavu!.

Nabavite cijene Slip Sheet

Principi montiranja dodatka Push-Pull

MONTIRANJE NA VOZILO

Dodatak Push-Pull montira se na sam viličar. Ovo se također naziva trajnim montiranjem. Montiranje na vozilo ekonomičnije je za tvrtke koje za utovar i istovar u spremnike kontinuirano koriste rukovanje bez paleta. Molimo da za više informacija pogledate ovaj demonstracijski video.

MONTIRANJE NA VILICE

Dodatak Push-Pull prilagođen je montiranju na standardne vilice viličara. Ova vrsta montiranja ekonomičnija je za tvrtke koje zbog mnogostranosti poslovanja ne koriste često rukovanje bez paleta. Molimo da ovdje pogledate demonstracijski video.

Nabavite cijene Slip Sheet

Uporaba drsnih listov Slip Sheets